2018 wordt een prachtig jaar

Amsterdamse Triatlons

Ook in 2018 werken we weer samen met Amsterdamse Triathlons.

WattCycling Amsterdam Amstel

Om nog betere service te geven gaan we in 2018 een samenwerking aan met WattCycling Amsterdam Amstel waar je overdag en ’s avonds op de Wattbike je skills kan verbeteren om je goed voor te bereiden op het voorjaar.

Ook heb je hier de mogelijkheid om een Sportmedisch Onderzoek of VO2 Max test te doen voor het bepalen van je maximale zuurstofopname, maximale hartslag, max.vermogen en je anaerobe drempel.


Wattcycling organiseert zaterdag 6 januari 2018 een introductietraining van 12.30 tot 14.00 uur, als je wilt meetrainen kan je jezelf aanmelden via de site:

http://wattcycling.nl/amsterdam-amstel/product/inspanningstest/ 

BikeFit Amsterdam

In 2018 gaan we onze bikefit en trainingsadvies programma’s met BikeFit Amsterdam uitbreiden. Ons doel is om je fiets zo optimaal mogelijk op je lichaam af te stemmen, een goede zitpositie/houding draagt bij aan een hoger vermogen op de pedalen en een betere zit waardoor je makkelijker en sneller meer kilometers kan maken met minder kans op pijntjes of een blessure. Dus meer fietsplezier!

Wielrenners, tri-atleten en mountainbikers kunnen bij ons terecht.
Maak een afspraak voor een fit of mail naar mail@bikefit-amsterdam.nl

Onze merken

Isaac, Cannondale, BMC, Cervelo, Argon18, JGuillem, Cube, Look, Shimano, Campagnolo Pro store, SRAM, Speedplay, ENVE, Lightweight, Oakley, Rotor, Wahoo, Tacx, etc.