Carbon reparatie

Stel u heeft schade aan uw carbon fiets frame. Door bijvoorbeeld een valpartij of verkeerd gebruik van een fietsendrager kan dit buiten de garantie bepalingen vallen van de betreffende fabrikant. Daarom bieden wij als extra service carbon reparatie aan.

Wij werken intensief samen met "New Carbon" een carbon reparatie specialist welke niet alleen de juiste carbon vezels weet te gebruiken maar ook nog eens het frame geweldig (plaatselijk) kan aflakken. New Carbon beschikt over een verfcomputer, hierdoor is van de schade na de reparatie niets meer te zien. Door het gebruik van o.a. vacuumtechniek en een droogkamer tijdens het reparatie proces, heeft het frame na de reparatie zijn oorspronkelijke stijfheid weer terug.

Achtervork specialized carbon reparatie

Gratis Check in onze winkel

Zodra u de fiets brengt voor een carbon reparatie dan kunnen wij deze ook even gratis controleren op andere technische gebreken. Denkt u aan versleten banden, lagers of ketting en tandwielen. Eventuele gebreken kunnen dan tijdens de reparatie termijn ook verholpen worden. Zo bent u er snel bij.

Vul voor een exacte reparatieprijs even het contact formulier in op de site van New Carbon. www.carbon-reparatie.nl

Doorgaans duurt het 1 a 2 weken voordat de reparatie weer bij ons gereed zal staan.

Wielen en andere (carbon) reparaties

Buiten carbon reparaties aan frames van mountainbikes en racefietsen doen wij ook reparaties aan andere carbon producten zoals carbon wielen.